Sådan dækker Ritzau den nye finanslov

Den årligt tilbagevendende finanslov er en affære, der strækker sig over flere måneder, men én begivenhed tiltrækker særligt offentlighedens opmærksomhed: regeringens fremlæggelse af forslaget til statens budget for det kommende år. Kom med i maskinrummet og se, hvordan Ritzaus journalister dækker dagen, da finanslovsforslaget for 2018 bliver fremlagt.

Læs mere

Fokusér på de loyale kunder, og glem alt om at jage tilfældige ’strøgkunder’. Det betaler sig at servicere sine superfans. Det var den overordnede pointe, da direktøren for Disneys digitale medier, René Rechtman, gav sit bud på fremtidens forretningsmodel for medie- og underholdningsindustrien ved et digitalt event på Ritzaus Bureau.

Læs mere

Når Ritzau skyder det kommende regions- og kommunalvalg i gang, så sker det, næsten to måneder før selve valgdagen indfinder sig, og danskerne strømmer til valgstederne den 21. november. Men forberedelserne til valgdækningen, der indledes med en serie baggrundsartikler og det store valgkompendie, er i virkeligheden startet langt tidligere.

Læs mere

Ritzaus planlægningsværktøjer hjælper dig med både den korte og den lange planlægning.

Læs mere

Følg med, når journalist Michael Bergmann fortæller anekdoter fra Ritzaus lange virke i det danske mediebillede.

Læs mere

Find nyt om Ritzau i form af pressemeddelelser, opslag fra de sociale medier, kontaktoplysninger og billeder til download.

Læs mere

Ritzau viser vej

Kig i Ritzaus værktøjskasse med gode råd, tips og tricks og vejledninger. Vi har samlet en række artikler, som sætter fokus på god og effektiv kommunikation, samt artikler der kan guide dig gennem det offentlige system og frem til relevante beslutningstagere.

Se alle artikler om Ritzau Public
Se alle artikler om Via Ritzau