JOURNALISTPRAKTIKANT HOS RITZAU

Som journalistpraktikant på Ritzau får du erfaring fra og indsigt i en unik medievirksomhed.

Vores hverdag er spændende og fokuseret. Derfor kræver det, at du er engageret, ambitiøs og selvstændig, hvis du skal være journalistpraktikant hos Ritzau. Vi forventer, at du har indsigt i de grundlæggende journalistiske arbejdsmetoder.

Ritzau er Danmarks førende nyhedsbureau, og der findes derfor ikke noget lignende mediehus i Danmark. Uanset hvad din karriere bringer dig, så får du som journalistpraktikant hos Ritzau et helt unikt erfaringsgrundlag at bygge videre på.

Ritzau har en enestående arbejdsform, hvor fællesskab og samarbejde er i højsædet. Troværdighed og hurtighed er ikke bare vores motto, men det, vi tror på, og måden, vi arbejder på i dagligdagen.

Som journalistpraktikant kommer du til at arbejde med mange stofområder, både inden for webnyheder og printnyheder. Vi arbejder med en række stofområder såsom indland, udland, sport, krimi, finans og livsstil. Du vil i løbet af din praktiktid komme til at arbejde på flere forskellige redaktioner i en turnusordning.

Vi tager journalistpraktikanter ind i små hold, så der er altid andre journalistpraktikanter at spille bold med både socialt eller i form af erfaringsudveksling. Derudover har vi et dedikeret vejlederteam, som støtter journalistpraktikanterne hele vejen igennem forløbet.

I ‘sæsonen’ slås der flere specifikke journalistpraktikantstillinger op på denne side. Det kan være en kombination af flere forskellige stofområder i Ritzau-koncernen, så der vil være flere muligheder afhængig af journalistiske interesser.

Før hver journalistpraktikantperiode afholder vi orienteringsmøder, og de vil blive slået op her. Vi ser frem til at få netop din ansøgning som journalistpraktikant på Ritzaus Bureau.

Har du spørgsmål angående journalistpraktik?

Kontakt os på:

ritzau@ritzau.dk

Vi har tre redaktionsområder, som har hvert deres speciale

Leverer journalistik om livsstil og underholdning, radioindslag og special journalistik til bestemte kunder.

Leverer nyhedsstrømmen døgnet rundt til Mediedanmark.

Danmarks førende nyhedsleverandør af finansielle nyheder om danske børsnoterede virksomheder og deres internationale ligestillede.