NYHEDER TIL PROFESSIONELLE

Nyhedstjenesten er Ritzaus kerneydelse. Ritzau producerer nyheder i døgndrift til hele Danmark. Det har bureauet gjort i mere end 150 år.

Med nyhedstjenesten har medier, beslutningstagere og kommunikatører en seriøs nyhedsleverandør med en stærk journalistisk drivkraft bygget på bureauets værdier – hurtighed og troværdighed.

Nyhedstjenesten når ud til cirka 170 danske medier med omkring 130.000 nyheder om året. Redaktionen, der er bemandet døgnet rundt, året rundt, leverer Ritzaus klassiske, brede nyhedsdækning i formater til alle platforme – net, mobil, tv, radio og print.

+ Ritzaus nyhedstjeneste giver dig overblikket – hurtigt og troværdigt. Du får et professionelt værktøj og præcis samme flow af artikler og information som de danske nyhedsredaktioner.


+
Du kan skræddersy din egen overvågning af nyhedsstrømmen og blive adviseret på mail og sms, når der er nyheder inden for netop dit område.


+
Bureauet producerer omkring 130.000 nyheder om året fordelt på stofområderne indland, politik, krimi, udland, sport, erhverv, finans, navne, underholdning, royalt, rejser og penge, forbrug og sundhed.


+
Ritzau giver dig stærke værktøjer til planlægning af din kommunikation. Med nyhedstjenesten, bureauets distribution af pressemeddelelser, den journalistiske begivenhedskalender samt plankalenderen med kommende artikler er du altid et skridt foran.

Læs mere

Det væsentligste – nu

Som kunde på Ritzaus nyhedstjeneste får du en personlig adgang til bureauets nyhedsapp. Her kan du læse nyhedstjenesten live – døgnet rundt, året rundt – og opsætte en personlig overvågning med sms- og mail alerts direkte til dig.

App’en er et værktøj til professionelle journalister og kommunikatører. Din Ritzau-adgang giver derfor også et unikt indblik i vores redaktionelle planlægningsside PLAN med redaktionens planer og deadlines en uge frem.

Muligheder med appen

+ Opsæt din egen, personlige overvågning på et ubegrænset antal søgeord

+ Vælg om vi skal sende dig en sms, en mail eller begge dele, når dine søgeord nævnes i vores artikler

+ Modtag varslinger om vejr, vejforhold og beredskabsmeddelelser på sms eller mail

+ Modtag breaking news fra Ritzau på sms eller mail

FÅ ADGANG TIL RITZAUS NYHEDER

Nyhedstjenesten for beslutningstagere

Med en læseadgang til nyhedstjenesten får du Ritzaus artikler samtidig med de danske medier. Nyhedstjenesten holder dig ajour og opdateret på det aktuelle nyhedsbillede.

Nyhedstjenesten for medier

Ritzaus Bureau har både løsninger til store, landsdækkende medier og til nichemedier med særlige behov. Vi kan skræddersy en løsning, så den passer til netop dit medie – ring til os for at høre nærmere.

Specialtjenester for medier

Bureauet leverer specialtjenester inden for følgende stofområder:

– Penge, forbrug og sundhed
– Underholdning og royale nyheder
– Rejser
– Navne

Ritzaus datterselskab Ritzau Fokus producerer også nyheder til radio og podcast.
Læs mere på Fokus’ site

Ja tak, giv mig adgang til Ritzaus nyheder

Kontakt salg

Ellers, ring på +45 3330 0000