RITZAU NYHEDER

Nyhedstjenesten – nyheder til professionelle

Nyhedstjenesten er Ritzaus kerneydelse. Ritzau producerer nyheder i døgndrift til hele Danmark. Det har bureauet gjort i mere end 150 år.

Nyhedstjenesten når ud til 170 danske medier med 130.000 nyheder om året. Redaktionen, der er bemandet døgnet rundt, året rundt, leverer Ritzaus klassiske, brede nyhedsdækning i formater til alle platforme – net, tv, radio og print. Ritzau er en seriøs nyhedsleverandør med en stærk journalistisk drivkraft, der bygger på bureauets værdier – hurtighed, troværdighed og neutralitet

Ritzau har både løsninger til store, landsdækkende medier og til nichemedier med helt særlige behov. Bureauet kan skræddersy en løsning, så den passer til netop dit medie – ring til Ritzau for at høre nærmere.

 

Nyheder for beslutningstagere og kommunikatører

  • Er det vigtigt for dig at kende dagsordenen og være på forkant med nyhederne? Ritzaus nyhedstjeneste giver dig overblikket – hurtigt og troværdigt. Du får et professionelt værktøj og præcis samme flow af artikler og information som de danske nyhedsredaktioner.
  • Vil du vide alt, så får du ca. 130.000 nyheder om året fordelt på stofområderne indland, politik, krimi, udland, sport, erhverv, finans, navne, underholdning, royalt, rejser og penge, forbrug og sundhed.
  • Vil du kun vide dét, der er vigtigt for netop dig, så kan du med Ritzau skræddersy din egen overvågning af nyhedsstrømmen og blive adviseret på mail og sms, når der er nyheder inden for netop dit område.
  • Ritzau giver dig stærke værktøjer til planlægning af din kommunikation. Med nyhedstjenesten, bureauets distribution af pressemeddelelser, den journalistiske begivenhedskalender samt plankalenderen med kommende artikler er du altid et skridt foran.