PARTNERSKAB STYRKER FOLKEMØDET – OGSÅ UDEN FOR BORNHOLM

Nyt partnerskab mellem Nordens største kommunikationshus, Geelmuyden Kiese, og Ritzaus Bureau skal sikre, at væsentlige debatter og dagsordener får et liv – også uden for Folkemødet.

Vedkommende indhold, faglig tyngde og øget værdi for kunder og samarbejdspartnere er nøgleordene for samarbejdet, der betyder, at Ritzaus Bureau bliver mediepartner med Geelmuyden Kiese på Folkemødet 2017.

”Ritzaus Bureau er Danmarks suverænt største nyhedsleverandør og med til at drive nyhedsdagsordenen over hele landet. Derfor er netop Ritzau den perfekte partner for os, og sammen kan vi sikre, at vores respektive kunder får en unik mulighed for at sætte dagsordenen på næste års Folkemøde”, siger Janna Sundewall, administrerende direktør for Geelmuyden Kiese i København.

Partnerskabet mellem kommunikationshuset Geelmuyden Kiese og Ritzaus Bureau har ét klart formål: De vigtige debatter skal ikke kun foregå inde i et telt på Folkemødet, og de skal ikke slutte, bare fordi gæsterne rejser hjem. Ritzau vil derfor, med udgangspunkt i sit stærke netværk og sine tætte relationer med medierne, løfte debatterne ud af det fælles telt: Ritzau transmitterer alle debatter live fra teltet til de mange danske medier, der abonnerer på Ritzaus nyhedstjeneste, og giver samtidig virksomheder og organisationer, som har debatter i teltet, optagelser fra debatterne til hjemmesiden og sociale medier – til gavn for kunder og medlemmer.

”I år er første gang, vi laver et formaliseret samarbejde med et kommunikationshus, og det gør vi, fordi vi komplimenterer hinanden rigtig godt. Sammen giver vi adgang til en masse spændende debatter og arrangementer, og fra Ritzaus side stiller vi vores knowhow til rådighed, bl.a. i form af streaming fra arrangementerne til gavn for vores kunder og partnere”, fortæller Lars Vesterløkke, administrerende direktør for Ritzaus Bureau.

Samarbejdet betyder også, at gæsterne på Folkemødet i år får adgang til en daglig morgenbriefing, hvor erfarne redaktører fra Ritzaus Bureau i det fælles telt giver deres bud på de vigtigste historier i det kommende nyhedsdøgn.

Om Ritzaus Bureau:

Ritzau leverer nyheder til 170 medieplatforme, der tilsammen rammer næsten alle danskere flere gange hver dag. Politikere, journalister og embedsfolk hører samtidig til blandt de mest aktive brugere af Ritzaus nyhedstjeneste, ligesom myndigheder, organisationer og virksomheder dagligt benytter Ritzaus planlægnings- og kommunikationsværktøjer.

Læs mere om Ritzaus 150-årige historie

Kontakt

Lars Vesterløkke, administrerende direktør/chefredaktør, Ritzaus Bureau

Mobil: +45 2162 5312
E-mail: lav@ritzau.dk

Om Geelmuyden Kiese:

Med sine mere end 150 ansatte er Geelmuyden Kiese Skandinaviens største kommunikationsbureau. Geelmuyden Kiese blev etableret i 1989 og har i dag kontorer i Oslo, København, Stockholm og Bruxelles.

Læs mere om Geelmuyden Kiese

Kontakt:

Janna Sundewall, administrerende direktør, Geelmuyden Kiese

Mobil: +46 73 310 10 07
E-mail: janna.sundewall@gknordic.com