© /Ritzau/Philip Davali

 Forbrugerartikler, kultur og radionyheder

/ritzau/Polaris Images
 © /Ritzau/Polaris Images

Daglige forbrugerartikler

Hvordan kan du spare penge i dit privatforbrug, træffe de bedste beslutninger i forbrugerjunglen og holde dig sund og rask? De spørgsmål hjælper vi med i artikeltjenesten ”penge, forbrug og sundhed”, hvor vi stiller skarpt med ”news-you-can-use” hver eneste dag.

 © /Ritzau/PhotoAlto/Sigrid Olsson

Radionyheder, når det sker

Vi leverer skræddersyede radionyheder til nogle af landets største kommercielle radiostationer. Nyhederne skriver vi til skarpe radiotelegrammer, der er klar til at blive læst op af nyhedsværten. Vi leverer også færdigspeakede nyhedsudsendelser. Og så har vi hver dag masser af lyd produceret af Ritzaus store nyhedsredaktion.

/ritzau/olesen peter hove
© /Ritzau/Peter Hove Olesen

Tæt på kultur, kongelige og kendte

Vi går hver dag helt tæt på dansk kultur, de kongelige og de kendte. Film, musik, tv, teater og litteratur er emner, som vi skriver dybdegående artikler om. Kort sagt dækker vi dansk populærkultur bredt og tæt. Vi kommer tættere på de kendte i denne artikeltjeneste.

© /Ritzau/PhotoAlto/Sandro Di Carlo Darsa

Nyhedsfeeds til nettet

Mangler du nyheder på dit website, eller overvejer du at starte en netavis, så har vi en generel nyhedstjeneste, der er målrettet netaviser og sites med behov for nyheder. Vi leverer et fokuseret nyhedsfeed hele døgnet, året rundt.

En redaktion under Ritzaus Bureau

Ritzau Fokus er en redaktion, der leverer journalistiske specialproduktioner og særtjenester, der ligger uden for det generelle nyhedsfeed. Vi supplerer de største danske mediers dækning med forbrug, kultur og radionyheder. Redaktionen beskæftiger 10 journalister og leverer til web, radio, print og tv.

1.000 forbrugerartikler om året

3.500 radioudsendelser om året

2.000 artikler om kultur og kendte om året

200 printartikler om året

Kan vi hjælpe dig med dit indhold?

Kontakt salg

Tlf. +45 2671 9785

Kontakt redaktionen

Tlf. +45 3812 4500