Ritzau Foto

1. april 2017 overtog Ritzaus Bureau billedbureauet Polfoto, der under det nye ejerskab omdøbes til Ritzau Foto. Billedbureauets aktiviteter får fremadrettet en central rolle i Ritzaus samlede virksomhed.

Ritzau Foto er Danmarks største billedbureau med adgang til flere end 100 millioner billeder og 1 million filmklip. Bureauet samarbejder med en lang række freelancefotografer og ca. 80 nyheds- og billedbureauer fra hele verden, ligesom bureauet er eksklusiv agent for AP, Associated Press & Magnum Photos i Danmark.

Ritzau Foto har tillige eneret på salg af billeder taget af fotograferne på JPPOL, både de aktuelle nyhedsbilleder og det omfattende analoge arkiv med fotografier fra 1860’erne og frem til 1990’erne.

Kontakt Ritzau Foto for mere information

Mail: ritzaufoto@ritzau.dk
Telefon : +45 5374 0893

Din adgang er uændret

Som kunde hos Polfoto vil du ikke blive berørt af det nye ejerskab. Din brugeradgang vil virke som altid, og din konto vil fremstå uændret. Brugerplatformen har heller ikke ændret udseende eller funktionalitet.

Gå til Ritzau Foto

Du finder Ritzau Foto på www.ritzaufoto.dk. Du kan stadig bruge adressen www.polfoto.dk, men vi anbefaler, at du opdaterer dine bogmærker, da sidstnævnte adresse kun vil eksistere midlertidigt.

Gå til Ritzau Foto

Læs pressemeddelelsen

”Ritzaus Bureau har længe været det eneste nationale nyhedsbureau i Europa, som ikke har haft sit eget fotobureau. Derfor er det et stort og vigtigt strategisk skridt for virksomheden, at vi nu kan knytte en fotonyhedstjeneste til vores forretning.”

Lars Vesterløkke, administrerende direktør og chefredaktør, Ritzaus Bureau.

Læs hele pressemeddelelsen