Genvej til information

Ritzau Public giver dig mulighed for hurtigt at finde opdateret kontaktinformation på ledere og beslutningstagere i kommuner og regioner, skoler og daginstitutioner samt plejehjem og biblioteker.

Databasens søgefiltre gør det nemt at finde præcise lister over relevante personer i enten geografisk afgrænsede områder eller med specifikt ansvar, som du kan eksportere til overskuelige excel-dokumenter.

Find for eksempel samtlige kommunale indkøbere i Storkøbenhavn i én søgning. Eller hent telefonnumre på alle landets skolechefer med blot få klik.

+ Nem kontakt til den offentlige sektor, der forvalter 1000 milliarder kroner om året

+ Få et forspring – nå først frem til de rigtige mennesker på de rigtige positioner

+ Det mest effektive værktøj til at styrke dit netværk og udvide dit marked

+ Konstant opdateret indhold

Læs mere

Netværk

Få kontakt til ledere og beslutningstagere i det offentlige

Opslagsværk

Søg kommunalt, regionalt eller landsdækkende

Søgeværktøj

Find eksakte kontaktinformationer ved hjælp af logiske søgefiltre

Overblik

Eksportér data fra søgeresultater til excel-dokumenter

Opslagsværk over offentligt ansatte

Find nemt og hurtigt kontaktinformationer
på flere end 18.000 ledere og beslutningstagere i det offentlige.

Få adgang til Ritzau Public

Sådan bruger vores kunder Ritzau Public

For mediekunder er opslagsværket et oplagt værktøj til at finde kilder blandt politiske eller administrative nøglepersoner eller som hjælp til rundspørger, hvor der skal findes personer med samme ansvarsområde i forskellige geografiske områder.

For salgschefer og iværksættere, der sælger produkter eller ydelser til offentlige instanser, skoler, institutioner m.v., bruges de opdaterede kontaktinformationer ofte til at finde relevante indkøbere i det institutionelle system.

Organisationer og fagforeninger udtrækker typisk overskuelige lister over kommunale og regionale ledere og chefer, som har relation til deres specifikke virke, med henblik på at skabe dialog.

Ja tak, giv mig adgang til Ritzau Public

Kom i gang med det samme. Klik på knappen, og få adgang til Ritzau Public på blot et øjeblik. Her har du ubegrænset adgang til Ritzau Publics database og kontaktinformationer på mere end 18.000 beslutningstagere i den offentlige sektor.

Pris 6.900,-/år

eksklusive moms

Få adgang:

Mail
+45 3330 0000

Vejvisning i det offentlige

Kig i Ritzaus værktøjskasse med gode råd, tips og tricks til at finde vej til beslutningstagere i den offentlige administration. Vi har samlet en række artikler, som kan inspirere og vejlede.

Se alle guides