STUDENTERMEDHJÆLPER TIL RITZAU FINANS

Ritzaus Bureaus finansredaktion, Ritzau Finans, byder i midten af juni nye studentermedhjælpere velkommen på den morgenfriske redaktion.

Er du en af dem?

Vores studentermedhjælpere skriver i morgentimerne fra kl. 6.00 oversigter over væsentlige artikler i engelske/amerikanske finansaviser samt korte citater af historier udvalgt af nyhedsredaktøren fra både danske og udenlandske aviser.

De skriver også oversigter over dagens udbytter, insideres handel med aktier og selskabernes aktietilbagekøbsprogrammer.

Studentermedhjælperne vedligeholder vores kalender og oversigt over selskabernes seneste forventninger. De indsamler estimater for danske nøgletal og forbereder standardtelegrammer og flash’er til redaktionens rapportering af regnskaber

Andre vigtige opgaver er indtastning af regnskabs- og selskabsoplysninger i redaktionens database.

Vores fire/fem studentermedhjælpere deles om arbejdet, og de aftaler indbyrdes fordeling af vagterne. Typisk er der dagligt to studentermedhjælpere på vagt.

Der er tale om en gennemsnitlig ugentlig arbejdstid på 10-15 timer i et – trods den tidlige arbejdstid – dynamisk og muntert arbejdsmiljø, og der er mulighed for fleksibilitet i vagtfordelingen af hensyn til lektioner, eksamen mm.

Redaktionen bor centralt i St. Kongensgade 14 – tæt ved Kongens Nytorv, og vi har i øvrigt rindende danskvand i hanerne!

Henvendelse per mail til:

Henning Nielsen
HNI@ritzau.dk

Redaktionsleder
Ritzau Finans

Opslået 18. maj 2017.

Ansøgninger behandles løbende.

Læs mere om Ritzau Finans

hni@ritzau.dk

Om Ritzaus Bureau

Ritzaus Bureau er:

…det største nyhedsbureau i Danmark, og vi leverer nyheder fra ind- og udland 24/7 til aviser, radio- og tv-stationer og til netaviser. Interesseorganisationer, større virksomheder, ministerier og Folketinget abonnerer på Ritzaus nyhedsservice. Ritzaus Bureau har hovedkvarter i hjertet af København og har i alt omkring 150 medarbejdere.

Ritzaus Bureau kan:

Ritzaus Bureau har i mere end 150 år haft en helt særlig rolle i det danske samfund, men bureauet er hverken kongeligt eller ”officielt”.
Siden etableringen i 1866 har Ritzaus Bureau været privat ejet, og indtægterne skal tjenes ved at sælge ydelser til kunderne.

Ritzau er et troværdigt, hurtigt og markedsorienteret nyhedsbureau, der sælger målrettede nyhedsprodukter og medieservicer til mediehuse, virksomheder og organisationer.

Det særlige ved Ritzau er, at bureauet er ejet af danske medier, de danske dagblade og DR, og virksomheden drives under mottoet ”når fællesskab er en fordel”.

Ritzaus historie:

Kom med helt ind i redaktionslokalerne, når journalist Michael Bergmann optegner Ritzaus lange og spændende historie i 19 kapitler.

Læs kapitlerne her