TID & STED

Tid & Sted er en af hjørnestenene i leverancerne fra Ritzaus Bureau.

Ritzaus journalistiske begivenhedskalender, Tid & Sted, er et redigeret og effektivt arbejdsredskab, der giver et unikt overblik over alle væsentlige begivenheder op til et år frem i tiden. Med Tid & Sted får du og dine medarbejdere et samlet og løbende opdateret overblik over dagens, morgendagens og årets store emner fra ind- og udland.

Tid & Sted giver derfor et sikkert beslutningsgrundlag i såvel planlægningen som prioriteringen af de emner, der er væsentlige for dig, dit medie eller din virksomhed. Vigtige begivenheder og mærkedage inden for dansk og international politik, lokal- og regionalpolitik, EU, erhvervsliv, sport, kultur og retssager fylder kalenderen, ligesom der gives plads til relevante personalia og events, der lettere kan tilføre nyhedsstrømmen indhold.

Brug af Tid & Sted

Du logger på Tid & Sted fra Ritzaus hjemmeside via ’Mit Ritzau’, men vi kan også indarbejde indholdet i dine egne kalendersystemer, som dermed altid er opdaterede på det væsentlige. Uanset formen vil der være links og baggrundshistorier på mange af de enkelte begivenheder. En let e- mailfunktion giver desuden muligheden for at videresende begivenheder til kolleger.